Delta på Future & Welfare 2022

Här kan du se pris och detaljer samt intresseanmäla dig till Future and Welfare 2022. Missa inte att vi ger rabatt för tidiga anmälningar!

Future & Welfare återvänder snart!

På grund av den återigen ökande coronasmittan har vi beslutat att vänta med konferensen tillsvidare – men vi behåller det fantastiska konferensprogrammet till nästa gång! Du kan fortfarande lägga in en intresseanmälan för konferensen, så kontaktar vi dig när det nya datumet är spikat. Intresseanmälan är inte bindande.

Hur deltar du?

Future & Welfare äger rum både på plats i Malmö och online, men vilket alternativ är bäst för dig?

På plats är för dig som vill ha hela upplevelsen på plats, inklusive mingel, interaktiva programpunkter såsom open space samt trerättersmiddag. 

Online är ett alternativ om du inte kan komma till Malmö. Du får ta del av alla föreläsningar men missar paneldiskussioner, seminarium, trerättersmiddag och utbytet med andra deltagare. 

Early Bird-pris

OSA senast 3 mån innan konferensen

5700kr

6500kr

exklusive moms

Normalpris

OSA inom 3 mån innan konferensen

6500kr

exklusive moms

Online

OSA senast dagen före

4200kr

exklusive moms

Missa inte rabatten!

När du anmäler dig på plats får du 15% rabatt på din vistelse på Quality Hotel View, där konferensen äger rum.
Boka ditt hotellrum genom att mejla q.view@choice.se. Ange bokningsnummer 019491 och bokningskoden FUTURE & WELFARE 2022 tillsammans med ditt namn, ditt telefonnummer och din e-postadress.

Hitta hit

Konferensen hålls på Quality Hotel View i Malmö, precis vid Hyllie station i södra Malmö. Perfekt läge för dig som färdas till konferensen och vill slippa onödiga förbindelser och byten.

Quality Hotel View
Hyllie stationsväg 29
215 32 MALMÖ
Se på karta »

Future & Welfare 2022 är uppskjutet tills vi känner att vi kan anordna konferensen utan risk för corona. Här kan du lägga en intresseanmälan för att delta, så kontaktar vi dig när vi har bestämt det nya datumet! 

Intresseanmälan är inte bindande.